skip to main
|
skip to sidebar
søndag den 17. februar 2008
Fiskefiletter
Vi lavede det af frisk fisk. Det var ret klamt at røre ved. Det bedste var at dyppe dem i æggesovsen og så over i mel bagefter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Thomas Birchs blog
Seneste indlæg
Indlæser...
Emner
bacon
(1)
boller
(1)
brød
(1)
børnehaven
(1)
desserter
(2)
fisk
(4)
håndbold
(1)
kartoffelmos
(1)
kartofler
(2)
koteletter
(1)
mad
(17)
pandekager
(3)
pitabrød
(1)
pizza
(1)
pølse
(1)
pølser
(1)
skinke
(1)
stjerneskud
(1)
æg
(2)
Blog-arkiv
▼
2008
(19)
►
august
(1)
►
juni
(1)
►
maj
(3)
►
april
(2)
►
marts
(5)
▼
februar
(2)
Fiskefiletter
Kartoffelmos & koteletter
►
januar
(5)
Thomas" links
Linus Birchs Blog
Ingen kommentarer:
Send en kommentar